Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε

Η Λέος ΑΕ υποστηρίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής και υγείας μέσα από την άσκηση και τον αθλητικό τρόπο ζωής προτείνοντας κορυφαία προϊόντα και λύσεις.

omada leos organa gimnastikis

Η εταιρεία Λέος Αθανάσιος ΑΕ δραστηριοποιείται στην αγορά του αθλητικού οικιακού εξοπλισμού, στον εξοπλισμό γυμναστηρίου και γενικότερα στο χώρο της αγοράς προϊόντων για τον ελεύθερο χρόνο και την άθληση

Η πορεία της ξεκίνησε το 1994 και πολύ γρήγορα καθιερώθηκε στην αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων. Στόχος της είναι η αμοιβαία αποδοτική σχέση με τους συνεργάτες της, η ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων των καταναλωτών και η προσήλωση σε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Η συνεχής ανάπτυξη έφερε το 2000 την εταιρεία στην σημερινή της μορφή, τη Λέος Α.Ε., που διανύει σήμερα μια επιτυχημένη πορεία 15 ετών. Έχει καθιερώσει σύγχρονους τρόπους προώθησης και υποστήριξης των προϊόντων και των brands που αντιπροσωπεύει ενώ έχει αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις επικοινωνίας και υποστήριξης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

apothiki-leos-organa-gymnastikis