Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

extended

Κωδικός: 04-470-005

Barcode: 0043619661712

Διάδρομος Ηλεκτρικός EXP 10i NORDICTRACK

 • Μικτό Βάρος (Kg): 101
 • Διαστάσεις συσκευασίας (ΜxΠxΥ σε cm): 215x82x37cm
 • Όγκος (m3): 0.65
 • Εγγύηση: 24 μήνες

2.440,00€

Τιμή με έκπτωση 2.199,00€

Τιμή με Φ.Π.Α.Τιμή με Φ.Π.Α.
Εισάγετε τα τεμάχια που επιθυμείτε για αγορά

Interactive. Personal. Training.

 

Δωρεάν μηνιαία (30 ημέρες) συνδρομή

Η αμερικάνικη NordicTrack κάνει το fitness απόλυτα προσωπική υπόθεση του καθενός. Κατασκευάζει αξεπέραστα hi-tech όργανα γυμναστικής ενώ ταυτόχρονα φροντίζει όλοι μας να έχουμε ένα εξαιρετικό κίνητρο για να ασκηθούμε. Με την προπονητική εφαρμογή iFIT, μπαίνουμε σε μια fitness παρέα 6.5 εκατομμυρίων μελών και προπονούμαστε από 180 trainers.

Η επίτευξη του προπονητικού σας στόχου είναι πλέον πανεύκολη. Ο διάδρομος γυμναστικής NordicTrack EXP10i διαθέτει την τεχνολογική υπεροχή που χρειάζεστε για να ακολουθήσετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τις συμβουλές των ειδικών του fitness: οθόνη αφής, καθοδική κλίση, πολύ άνετη επιφάνεια τρεξίματος, αυτόματο χειρισμό ταχύτητας και κλίσης από το πρόγραμμα iFIT που παρακολουθείτε.

 Η NordicTrack εφαρμόζει εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας κατασκευής. Συστήνει το διάδρομο γυμναστικής NordicTrack EXP10i για άτομα έως 136 kg.

 • Μοτέρ: 3.5 CHP Plus Motor
 • Ρύθμιση ταχύτητας: Ψηφιακή One Touch 0-22 kph
 • Ρύθμιση κλίσης: Ψηφιακή One Touch -3 έως 12%
 • Διαστάσεις επιφάνειας τρεξίματος: 51 x 152 Cm 
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 136 Kg 
 • Αντικραδασμικό σύστημα: FlexSelect Cushioning
 • Ράουλα: 1.9”, ακριβείας, ζυγοσταθμισμένα, μη εύκαμπτα
 • Σύστημα εξοικονόμησης χώρου: SpaceSaver Design και σύστημα υποβοήθησης EasyLift Assist για εύκολη αναδίπλωση και βολική αποθήκευση
 • Διαστάσεις όταν στηθεί (ΜxΠxΥ): 200 x 89 x 151 cm
 • Διαστάσεις σε αναδίπλωση (ΜxΠxΥ): 110 x 99 x 180cm
 • Βάρος συσκευασίας: 101 kg
 • Μέγεθος συσκευασίας (ΜxΠxΥ): 215 x 82 X 37 cm

Computer Προπόνησης

 • Οθόνη: 10" HD Smart Touchscreen
 • Ανεμιστήρας προπόνησης: AutoBreeze™
 • Σύστημα ηχείων: δύο Ηχεία 2’’ Digitally-Amplified, Bluetooth Audio
 • IFIT® ENABLED: δυνατότητα σύνδεσης με το iFIT Coach, πρόγραμμα διαδραστικής προπόνησης -περιλαμβάνεται δώρο ετήσια συνδρομή iFIT
 • Δώρο μηνιαία συνδρομή iFIT™
 • Ρυθμίσεις προπόνησης: με αυτόματο έλεγχο από τον προπονητή iFIT
 • Εγγύηση: 2 έτη, 10 έτη ειδικά για το πλαίσιο

10"

HD οθόνη αφής

-3/12%

Κλίση

iFIT διαδραστικές

προπονήσεις

Αυτόματος χειρισμός

iFIT

NordicTrack-console-diadromos-exp10i-leos.gr

Κονσόλα

Διαθέτει οθόνη αφής 10’’ HD touch screen, για να παρακολουθείτε όλα τα sessions των personal trainers της εφαρμογής iFIT. Απολαμβάνετε πραγματικές προπονήσεις εντός και εκτός σπιτιού μέσω των εικονικών διαδρομών της εφαρμογής.

Δωρεάν συνδρομή iFIT App

Δωρεάν συνδρομή iFIT για ένα (1) μήνα. Μαζί με το διάδρομο NordicTrack EXP 10i, αποκτάτε δωρεάν ετήσια πρόσβαση σε περισσότερα από 1000 προκαθορισμένα προγράμματα εκπαίδευσης και ατελείωτες εικονικές διαδρομές προπόνησης. Βρείτε το δικό σας πρόγραμμα άθλησης, λάβετε αυτόματες συμβουλές και διαχειριστείτε το προφίλ σας online.

nordictrack-diadromos-exp10i-declines-inclines-leos.gr

Κλίση

Με το πάτημα ενός κουμπιού στην κονσόλα του διαδρόμου, η κλίση αυξάνεται ή μειώνεται άμεσα. Με αυτό τον τρόπο η άσκηση γίνεται πιο δύσκολη ή πιο εύκολη. Όσο περισσότερο αυξάνεται η κλίση, τόσο πιο γρήγορα αυξάνεται ο καρδιακός σας ρυθμός, μειώνοντας έτσι την επίδραση σε γόνατα και αστραγάλους. Ο NordicTrack EXP 10i έχει μέγιστη κλίση 12% αλλά και αρνητική κλίση (κατηφορική) έως -3% για ακόμη πιο ολοκληρωμένη προπόνηση των μυών.

reflex-exp10i-diadromos-nordictrack-leos.gr

Flex Select Cushioning ™

Το αντικραδασμικό σύστημα Flex Select Cushioning σας δίνει την επιλογή να ρυθμίσετε το επίπεδο απορρόφησης κραδασμών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Έτσι μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με το είδος του δρόμου που τρέχετε στην εικονική εφαρμογή iFIT ή να έχετε τη μέγιστη απορρόφηση για περισσότερη άνεση!

motor-exp10i-diadromos-nordictrack-leos.gr

Μοτέρ

Το ισχυρό μοτέρ 3.5 hp του NordicTrack EXP 10i διαθέτει έξυπνη λειτουργία προστασίας από την υπερθέρμανση που αυξάνει όσο επιταχύνεται η κίνηση του ιμάντα τρεξίματος.

Automatic Trainer Control

Κατά τη διάρκεια των on-demand προπονήσεων, οι iFIT trainers ρυθμίζουν σε πραγματικό χρόνο την ταχύτητα, την ανοδική και την καθοδική κλίση του EXP10i. Με αυτό τον τρόπο, προπονήστε μαζί τους ακριβώς όπως εκείνοι.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1-TOUCH SPEED CONTROL™  0-22km/h

Γρήγορος έλεγχος που ρυθμίζει άμεσα την ταχύτητά σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Για να είστε πάντα συγκεντρωμένοι στην απόδοσή σας

1-TOUCH INCLINE CONTROL™ 0-12%

Ρυθμίστε άμεσα την κλίση του τάπητα με μία μόνο κίνηση. Η κλίση μειώνει την καταπόνηση των αρθρώσεων και σας βοηθά να διαφοροποιήσετε τις προπονήσεις σας.

1-TOUCH DECLINATION CONTROL™ -3-0%

Ρυθμίστε άμεσα τον τάπητα με κατηφορική κλίση. Πρόκειται για τη νέα επανάσταση στους διαδρόμους όπου περισσότεροι μύες ενεργοποιούνται και βοηθούν στην απώλεια θερμίδων.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 152x51cm

Ο τάπητας είναι σχεδιασμένος για να σας επιτρέπει φυσική κίνηση με μεγαλύτερα βήματα, για περπάτημα ή τρέξιμο.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 

Έξυπνος ανεμιστήρας που διώχνει μακριά την κούραση και σας φέρνει πιο κοντά στο στόχο σας.

ΡΑΦΙΑ  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Αριστερά και δεξιά της κονσόλας, υπάρχουν εύχρηστα ράφια όπου μπορείτε να ακουμπήσετε το κινητό σας τηλέφωνο, την πετσέτα σας ή άλλα προσωπικά σας αντικείμενα. Ό,τι χρειάζεστε για την προπόνησή σας, βρίσκεται δίπλα σας.

 

ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ SPACE SAVER

Ειδικό σύστημα που κάνει την αναδίπλωση και το άνοιγμα του διαδρόμου παιχνίδι. Εξοικονομήστε χώρο μετά από κάθε προπόνηση και αποθηκεύστε βολικά το διάδρομο.

ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FLEX SELECT CUSHIONING ™

Μοναδική τεχνολογία REFLEX για άριστη απορρόφηση κραδασμών αλλά και ειδική ρύθμιση της σκληρότητας.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ iFIT

Δωρεάν συνδρομή iFIT για ένα (1) μήνα. Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 1000 προκαθορισμένα προγράμματα εκπαίδευσης και προπονηθείτε σε όλο τον κόσμο μέσω των συμβουλών προπόνησης και των εικονικών διαδρομών που θα βρείτε στην εφαρμογή iFIT.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Η αμερικάνικη NordicTrack   κατασκευάζει τα No.1 όργανα γυμναστικής για premium interactive personal training. Μέλος του ομίλου iFIT Health & Fitness Inc., προσφέρει απαράμιλλης ποιότητας όργανα προπόνησης: hi tech διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά, ποδήλατα, κωπηλατικές και όργανα δύναμης, προσεγμένα και τελειοποιημένα μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Διασυνδέονται με την προπονητική εφαρμογή iFIT App. Εδώ, υπάρχουν χιλιάδες προπονήσεις-live ή on-demand, στο studio, σε google maps ή στις πιο εξωτικές γωνιές του κόσμου, για όλα τα επίπεδα αθλούμενων. Οι πιο διάσημοι personal trainers με την ενέργειά τους προσφέρουν ασύγκριτες εμπειρίες άθλησης σε εκατομμύρια fitness fans σε 120 χώρες.